Bilder från shoppingen

En kommentar

Men vi hade en super trevlig frukost och fika. De blev båda men efter 3 timmar av att gå runt i affärer så va vi alla tre redo för en paus.

Så de blev en fika och så hem. Gubben ska ju ha bilen till jobbet oxå eftersom han jobbar kvällsskift, slutar han 23:30 sista bussen åker kl 23:18 😶 så bilen är ett måste annars får han gå. Han testade en gång, när han var inne på dagskiftet när de va så fint väder, tog honom nästan 2 timmar.

Iallafall så tänkte jag visa lite vad jag köpt.

Blev en mass pyjamaser så de har jag så jag klarar mig till bebis är ca 3 månader iallafall 😃😃😃

Blev bara saker till bebis blev inga gravid tajts till mig 😕 var inne på HM och jag måste tyvärr säga att den vi var på är hemsk, det är trångt oorganiserat och smutsigt, hemskt mycket dammråttor på golvet och när jag hittade mina korta gravidtajts så hade de damm över hela botten. Gissar att de hamnat på golvet någon gång. Vid denna tiden var båda jag och BFF trötta och guddottern grinig. Jag orka inte leta fram nya rena så hägde tillbaka dem, drog och fika istället på EspressoHouse. Beställde dem på internet istället.

Påtal om Espresso house, har ni testat deras cold brew (stavas det så, ser helt fel ut) fanns en med söt mjölk. Tyckte om den. 😃 Rekomenderas

Pyjamaser från Kapphal
Filt och lite mera pyjamaser fast från polaren o pyret, hur söt är inte kaninpyjamasen 😍
Åhléns hade tag 3 betala för 2 så ännu mer pyjamaser
Lite Newbie såklart 😁
Hittade den perfekta "komma hem" från BB outfiten.
 
1 Pauline Hurtig:

skriven

fina plagg :)

Svar: Tack
thebabybump.blogg.se