Hollywood-Graviditeten

Kommentera
Det är vad jag och kompisen kallar den fejka bild som målas upp av graviditet. 
 
Ska säga med en gång: Visst det finns säkert kvinnor som har dessa underbara graviditeter, men marioteten av de jag pratat med hade det inte och visst har man bra och dåliga dagar, vissa har mer bra och mindre dåliga, andra har mer dåliga och mindre bra.
 
Men kännslan av att det är något fel på MIG, bara för att jag har mer dåliga dagar än bra, finns där.
Känns som om de finns två graviditeter på tv, den dåliga, där allt är vädigt överdrivet för komiska inslag.
 
Eller den vi kallar Hollywood-Graviditeten, där allt är en dans på rosor, och mamman mår super förutom, någo morgon där mamman är illamående.
Allt är så mysit och gulligt. Och hela graviditeten är en enda bonding moment.
Inget om de svullna fötterna, inget om att illamåendet inte alls håller sig till endas på morgonen, inget om fodlossningar som gör att man inte kan sitta eller gå eller ens ligga bekvämt, ingen om bristningar eller urslag, dålig hud eller något av detta som är så vanligt under graviditeten.
 
Jag blev lite shockad över hur jobbigt det kan vara vissa dagar, efter all väntan och oro över att bli gravid så känner jag mig absolut hemsk som inte njuter just nu. som inte verkar ha den där Hollywood-Graviditeten.
 
Igår var det den 11juli, och vi är beräknade 11 oktober, så 3 månader kvar, de 3 värsta har jag hört, där bebis inte kommer ha plats, där bebis kan, Blev jätte shockad när jag hörde detta, sparka sönder ett revben!
 
Nä nu har jag gnällt tillräkligt för idag.